Кissa Kurkuma for Latte MIx

11,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Златен чай. Завладяващ лате микс, с изненадващо кадифен вкус и мек аромат. 

  Енергизиращ черен чай в  допълваща го комбинация с куркума на прах.  
Какъв е на вкус: Нежно и деликатно присъствие на черен чай,  леко подсладено от био кокосова сурова захар и нежно оризово мляко на прах. Куркумата създава усещане за дълбочина, завършеност и баланс.
Какви са преимуществата на чая:
• Всички съставки в този модерен микс: черен чай био чай на пудра, куркума, захар от кокосов цвят и тръстикова захар, както и оризово мляко са 100% Organic.
Чаят е 100% Vegan и Био  продукт, без лактоза, глутен и алергени.
• За разлика от класическия чай Matcha, приготвянето на напитката става само с разбъркване с чаена лъжичка. Прави се бързо, лесно и удобно.
• Силното антиоксидантно действие на черният чай е допълнено с бенефитите на куркумата. Тя има противовъзпалително действие, богата е на витамин К, А и Е. 
• Кокосовата и тръстиковата захар, добавени в чудесния микс за лате са непреработени 100% био.
• Чаят дава силен старт за деня и действа ободряващо след спорт и физическо натоварване.
Съдържание: био черен чай на пудра 6%, био куркума на прах 3%, био сурова тръстикова захар, сурова захар от кокосов цвят 6%, естествена ванилия, пектин, био оризово мляко на прах. Калорийно съдържание на 100мл. - 74Kcal
Как да му се насладим: Чаената напитка е разработена специално за приготвяне на Latte Mix. Nadya's Tea Box ви предлага да го опитате с ядково мляко, например соево с ванилия, предварително затоплено или направено на Препоръка за приготвяне: Две чаени лъжички от ароматната пудра се заливат с 250 мл. горещо но не вряло мляко. Можете да разделите течността, като си го приготвите с 1/4 вода и добавите млечна пяна.