Yuzu Spritzer tea 125гр.

12,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Искате да направите деня си впечатляващ? Познавате ли придобилият популярност на супер плод в Азия Yuzu?  Той е толкова известен, че е задължителен елемент от менюто на всеки top chefs и има сериозен принос в здравословното хранене.
Какъв е на вкус: Първото впечатление носи нотките на лимон, но скоро след това ще усетите че вкуса се разгръща и става по-комплексен и наситен но малко киселинен. Оригинално комбиниран с куркума и спаначени листа този плодово билков микс ще ви допадне със своята свежест и изобретателност.
• Можете да му се наслаждавате от сутрин до вечер.Чудесен за всеки сезон.
Как да му се насладим: Прекрасен е като студен чай, за парти в комбинация с Prosecco. Вземете 4-5 ч.л чай и ги залейте с 1 литър вряла вода. Оставете да запарката за 15 мин. Готовата отвара трябва да се охлади напълно. Разредете в съотношение 1:1 с Prosecco Saeson и ако се налага добавете кафява захар.
Съдържание: ябълкови хапки (acidifer, citric acid), стафиди, късчета морков, парченца джинджифил, парченца плод ананас (естествен консервант захар), куркума, Yuzu плод 1%, спаначени листа, шафранови листа.
Нашата препоръка за перфектната чаша чай: Една - две ч.л чай залейте с 250мл. вряла вода 100С и оставете да се запари за 10мин.
Съхранение: На сухо, тъмно и проветриво място, Nadya's Tea Box ви препоръчва да използвате специалните метални кутии за чай.