Matcha CRANBERRY FOR LATTE MIX 120гр.

11,95 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Искате да стартирате всяко утро с напитка, която да ви зареди с нежна емоция? Matcha Cranberry for Latte е точно този микс. Вкусен и полезен, този чай на прах е лесен за приготвяне и много здравословен. Зелената висококачествена Matcha e съчетана с био боровинки и био оризово мляко на прах.
Какъв е на вкус: Нежната зелена био пудра с отривист аромат и се освежава и разчупва от плодове на боровинката. Чаят е много приятен, свеж, сладък и плодов.

Какви са преимуществата на чая:
• Всички съставки в този ароматен микс: зелен чай Matcha, боровинки, захар от кокосов цвят и тръстикова захар, както и оризово мляко са 100% Organic.
• Чаят е 100% Vegan продукт, без лактоза, глутен и алергени.
• За разлика от класическия чай Matcha, приготвянето на напитката става само с разбъркване с чаена лъжичка. Прави се бързо, лесно и удобно.
• Кокосовата и тръстиковата захар, добавени в свежия микс за лате са непреработени.
• Чаят дава силен старт за деня и действа ободряващо след спорт и физическо натоварване. 
Съдържание: био зелен чай Matcha 15%, био боровинки на прах 3%, био сурова тръстикова захар, сурова захар от кокосов цвят, естествена ванилия, пектин, био оризово мляко на прах. Калорийно съдържание на 100мл. - 74Kcal
Как да му се насладим: Чаената напитка е разработена специално за приготвяне на Latte Mix. Nadya's Tea Box ви предлага да го опитате с ядково мляко, например соево с ванилия, предварително затоплено или направено на пяна. Ако не сте любители на млякото или постите можете да го направите само с гореща вода (около 80 С).
Препоръка за приготвяне: Две чаени лъжички от ароматната пудра се заливат с 250 мл. горещо но не вряло мляко. Можете да разделите течността, като си го приготвите с 1/4 вода и добавите млечна пяна.